По време на митинг Ангажиране с Caucus“ в Центъра за събития

...
По време на митинг Ангажиране с Caucus“ в Центъра за събития
Коментари Харесай

Тръмп представя интересна теория за това как действат магнитите по време на митинг в Айова

По време на митинг „ Ангажиране с Caucus “ в Центъра за събития в Северна Айова в Мейсън Сити, Айова в петък, Доналд Тръмп към момента имаше доста сила откакто прекара по-голямата част от следобеда в рецензии срещу E. Jean Carroll в десетки известия, оповестени в Truth Social. В един подобен пост някогашният президент написа: „ С изключение на делото за машинация против мен, нямах визия коя е Е. Джийн Карол. Тя назова своя афроамерикански брачен партньор „ маймуна “ и назова котката си „ Вагина “. След това тези точни думи бяха наново оповестени в непрекъснат поток дружно с селекциониран подбор от екранни фотоси от архива на обществените медии на Е. Джийн Карол.

Прекъсвайки тази натоварена работа, с цел да излезе на сцената в Айова, Тръмп по-късно порадва присъстващите със пресен взор върху това по какъв начин работят магнитите, като в същото време намери повод да се завърти в John Deere.

По тематиката за магнитните асансьори Тръмп сподели: „ Помислете за това, магнити. Сега всичко, което знам за магнитите са това, да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР